Resa + nom nom

Då var  vi framme i Japan, som min kära dam skriver nedan så var resan lång och med några små orosmoln på vägen men det löste sig. Fick sjuka Half-Life-vibbar på Frankfurts flygplats, vi åkte monorail och kom ut i en nästan öde terminal med grå betong och metall, väntade bara på att en headcrab skulle hoppa fram.

När vi väl var framme i Japan (där det för övrigt är ca 25 grader varmt) så letade vi oss ut till Robert via japans galna tågsystem, ganska enkelt att förstå men sjukt mycket och stressat folk och män med vita handskar stod och föste in folk så att alla skulle få plats.

Ute hos Robert så gick vi och köpte handdukar i en 100¥-shop där 99% av alla varor kostar 100¥ (ca 7,50 kr) efter det blev det en skön dush och nudlar med ris som Marika inte gillade så hemskt mycket (inte helt oväntat) Efteråt testade vi ett japansk påfund där du betalar en fast summa för X antal timmar och får sedan dricka hur mycket du vill. Nu, dagen efter skall vi bege oss till en riktigt japansk butik, nämligen IKEA för att köpa lakan till bäddsoffan vi sover på. Under tiden kan ni njuta av lite bilder. Fler bilder, klicka här.

Såhär glad blir man efter n flight på 12 timmar ^^

Vårt första möte med det ”japanska köket” skede på tåget till Shibuya. Friterat fläsk mellan 2 bitar vitt bröd.

Joe och hans tjej som vi träffade på tåget från Narita bjöd på Japanska snacks.

Nudlar med fläsk som inte var så goda som Marika hoppats, tur att det fanns stekt ris.

Comments (1)

Cajsamaj 10th, 2010 at 20:03

Kul att ni kommit fram välbehållna och allt! :)
Koalasnacksen är ju hur söta som helst! :D

Kommentera

Din kommentar