Packning och restider

Det jobbigaste med att åka på semester till ett varmare land är att veta vad man ska packa för kläder. Vad jag minns har jag inte varit borta i två veckor förut. Så då är ju frågan, hur många par underkläder? Hur många linnen/t-shirts?

Men vi har fått reda på att Robert har en tvättmaskin, så vi kan ju faktiskt ta med oss färre kläder och tvätta hos honom innan vi drar vidare. :) Det är ju skönt så slipper man ha med sig en tröja för varje dag.

Imorgon klockan 1500 åker vi från pappas jobb till Landvetter flygplats. Planet går klockan 1705. Vi mellanlandar i Frankfurt och sen flyger vi under hela natten och är framme cirka 0800 svensk tid, 1525 lokal tid.

11 timmar på flyget. Det är gott om tid det! Vi har med oss min laptop fullproppad med serier och filmer. :) Samt tidningar och böcker, tänkte ta med en kortlek också. Alltid bra att ha i sådana här lägen.

Well, det var väl allt för den här gången. Vi ska förresten försöka uppdatera bloggen när vi kommer till Frankfurt. Med någon bild och lite text eller så. På återseende!

Skrivet 0949 svensk tid.

Comments (4)

Cajsamaj 4th, 2010 at 18:34

Ni kanske kan köpa nya underkläder i Japan! :)

Adammaj 5th, 2010 at 14:42

Gambatte! (^_^)

Kippimaj 5th, 2010 at 17:07

Du, man kan tvätta för hand också.
Det gjorde vi i forntiden ;-)
Sen använder man bara hälften av det man packat och klarar sig bra med det.

Annamaj 5th, 2010 at 18:03

Vilken jättefin sida!
Hoppas ni får en kanonresa!!!
Om ni hittar nåt sött med Hello Kitty så köp med till mej:D
Kram Anna

Kommentera

Din kommentar