Nedan finner ni en snabb beskrivning av oss båda och lite onödig information om varför vi åker till Japan, skrivet klockan 2 på natten.

Marika Nordlund
Fritidsforskande 27-åring, uppväxt vid havet i Kullavik. Gillar "långa skogspromenader", tv-serier och Erik ->
Flyttade till Göteborg med Erik 2006.

ickamicka@gmail.com
Erik Järlestrand
24-årig spelnörd med intresse för teknik och fotografering. Gillar rock band, naturen och spotify. Uppväxt i Ullared men flyttade till Göteborg för kärleken och jobbet.
erik.jarlestrand@gmail.com

 

Så vad ska vi göra i Japan? Jo det är så att Robert "legogris" Edström (Även känd som "artige Robert") flyttade dit för att plugga och i ett svagt ögonblick lovade vi att komma och hälsa på, dessutom sägs det ju att Japan är ett häftigt land så vi tänkte "varför inte?"
Planen är att hälsa på "grisen" några dagar och sedan ge oss iväg och utforska landet där flickor har ögon stora som tefat, det primära transportmedlet är gigantiska robotar som skjuter laser och kaststjärnor som viner i luften. Med lite tur besannas alla fördomar och vi slipepr oroa oss för att ha levt med en felaktig världsbild. Under tiden vi lallar runt, fotograferar och sörplar saké så kan ni fördriva tiden med att läsa vår blogg, förhoppningsvis kommer vi kunna uppdatera den varje dag. // Erik & Marika