RSS Feed

Då var vi framme i NY!

19:27, september 10, 2011 av Erik

Flygresan gick bra, inga problem. Tog bara 7 och en halv timma från London så det var inga större problem, film, tidningar och musik tog hand om tristessen. Dock var  tidsskillnaden var lite jobbig eftersom vi var framme på hotellet runt 4-tiden (svensk tid).  Vägen mellan flygplatsen och hotellet gick i en ”GTA-taxi”. En gul ford med mjuka stötdämpare och föraren körde som en biltjuv, riktigt nice. Resan mellan JFK och hotellet tog en halvtimma och gick totalt på $45. En positiv överraskning var att hotellet hade dubbelbokat lite och uppdgraderade oss till ett större och bättre rum helt gratis. Men om det rummet vi fick var bättre än de andra så vill jag inte veta hur de andra är, det var en aning sunkigt.

"minibaren"

Efter en dush och inspektion av ”minibaren” så begav i oss ut i natten för att kolla läget och äta lite. Vi spatserade runt och hamnade i en liten park där marinerade oliver och en ”south west brew” avnjöts med behag. Sedan spatserade vi några hundra meter till time square. Efter att ha varit på resande fot i 22 timmar utan sömn var sorlet och det massiva ljuset från alla reklamskyltar en tämligen surrealistisk upplevelse.

Knutte

Mitt under promenaden hem så brôtade det förbi en massiv karavan med motorcyklar. En hel parade med hojar i olika storlekar och former. Vi stod och fotade/filmade i 10 minuter och kön med förbipasserande motorcyklar tog aldrig slut.

 

 

 

 

Hard Rock Cafe på Time Square

 

Time Square

Stefan på Time Square

 


2 kommentarer »

 1. Mamma A skriver:

  Kul och följa er. Utan internet i flera timmar, hur klarade ni er? Häftigt att se bilderna. Mitt ”Tjejgäng” planerar en resa till USA när vi fyller 60.
  Här hemma har TV uppmärksammat 10 år sedan 9/11 hela dagen. Hoppas ni kan ta er till det nyinvigda minnesmärket efter twintower innan ni lämnar NY.

 2. Majk skriver:

  EJA! Hoppas att ni har det fantastiskt i NY. Grymt att ni prickade in 9/11 också, monumentet ser maffigt ut.
  Tyvärr har jag en snabb jobbrelaterad fråga. Maila göra mig när du ser detta.
  /Majk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


8 * = eight

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>